top of page

DRONE-KURSSILLA

DRONE AMMATTILAISEKSI

Dronella lentäminen saattaa tuntua helpolta ja yksinkertaiselta ainakin toistaiseksi vapaan lainsäädännön takia. Mutta haluaisitko oppia hallitsemaan kalliasarvoista droneasi paremmin ja hyödyntämään kaiken sen tarjoaman potentiaalin. Samalla opit toimimaan uusien määräysten mukaisesti ja voit tarjota tehokkaammin kuvauspalveluita asiakkaillesi?

Asiakaslähtöiset drone-koulutusohjelmat

Koulutusohjelmat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutamme asiakkaita mm. kartoitus ja 3D, lämpökuvaus, rakennus- ja kiinteistökuvauksiin sekä hyödyntämään tehokkaammin ja turvallisemmin asiakkaalla jo mahdollisesti käytössä olevia Drone-järjestelmiä.

Kustannustehokkaat ryhmäkoulutukset

Tarjoamme myös valmiita ryhmäkoulutuksia, jotka keskittyvät yleisimpiin Drone käyttökohteisiin. Koulutusohjelmat syventävät osaamista esimerkiksi DJI -aplikaatioiden ja eri sovellusten hyödyntämiseen. Ryhmät pidetään kohtuullisina maksimissaan noin 10 hengen ryhminä, jotta koulutukset olisivat tehokkaita ja jokainen osallistuja saa myös henkilökohtaisia neuvoa ja tukea. Koulutusohjelma kattaa alun teoriaosuudesta aina käytännön esimerkkitehtäviin.

Koulutuskalenteristamme löydät kaikki avoimet koulutustapahtumat, joihin voi kuka tahansa osallistua. Tapahtumakalenteri sisältää tiedot koulutuksen sisällöstä, hinnan, kenelle koulutus on tarkoitettu ja mahdollisuuden helposti ilmoittautua koulutukseen sivujemme varauslomakkeen kautta.

Yksityiskoulutuksessa opit nopeasti ja tehokkaasti

skydata_koulutus_1_edited.jpg

Tarjoamme tehokkaita koulutusohjelmia myös yksittäisille henkilöille tai pienryhmille.

 

Yksityiskoulutuksia annetaan muutamasta tunnista useamman päivän laite- tai sovelluskohtaisiin erikoiskoulutuksiin.

 • Yksityisopetukseen perustuva täsmäkoulutus.

 • 2-4h tai 1-2 päivän koulutus, jonka kesto riippuu asiakkaan lähtötasosta.

 • Painotetaan käytännön lentotehtäviä perusteoriakoulutuksen jälkeen

 • Asiakaskohtaisesti laadittu, sovelluskohtainen koulutusohjelma,

 • joka keskittyy erityisesti asiakkaan omaan pääkäyttöalueeseen.

 • Koulutus Skydatan toimipisteessä Espoossa tai asiakkaan luona.

 • Voidaan suorittaa myös laitetoimituksen yhteydessä.

Kolmen (3) tunnin yksityiskoulutus Espoossa alkaen 290 € yhden henkilön ryhmässä. Kysy useamman henkilön ryhmähintaa meiltä!

skydata_viranomaiset.jpg

Koulutamme myös viranomaisia

Skydatan verkostoon kuuluu drone-ammattilaisia jotka kouluttavat puolustusvoimia, palolaitoksia ja muita viranomaisia, Tarjoamme ammatti RPAS koulutusohjelmia viranomaistason toimijoille. Koulutusohjelmat perustuvat hyväksyttyihin koulutussisältöihin, jotka on laadittu viranomaisten käytännön koulutustarpeiden pohjalta.

 • Viranomaisten hyväksymät koulutusohjelmat, joissa kouluttajina alalla toimivat henkilöt, joilla on käytännön kokemusta koulutettavien käytännön tehtävistä

 • Mavic 2 Enterprise DUAL tai DJI Matrice M210 thermal laitteiston käyttökoulutus viranomaisille

 • Yksityis- ja ryhmäkoulutukset Espoossa tai asiakkaan luona sopimuksen mukaan

 • DJI laitekohtaiset luovutuskoulutukset yli 500 järjestelmän kokemuksella.

 • DJI Go, Go 4, Pilot ja muiden aplikaatioiden erikoiskoulutukset

 • Käytännön lämpökuvauskoulutus etsintä-, palo-, pelastus- ja muissa tutkintatehtävissä

 • Ortokuvauksen mahdollisuudet onnettomuustutkinnassa

ESIMERKKEJÄ SKYDATAN DRONE-KURSSEISTA

Drone peruskurssi

Peruskurssi toimii johdatuksena nykyaikaisten drone-laitteiden tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön ja uusien määräysten mukaiseen toimintaan.

 

Kurssilla annetaan valmiudet toimia turvallisesti sääntöjen mukaan, käydään läpi DJI laitteissa käytettävät aplikaatiot, lentovalmistelut, tarkastuslistat ja muut tärkeät asiat, jotka liittyvät turvalliseen toimintaan droneilla sekä tietysti lennetään esimerkkitehtäviä ja opetellaan aplikaatioiden tarjoamien lisäominaisuuksien hyödyntämistä ilmakuvauksessa.

" Tarpeellinen kurssi, jota suositellaan kaikille DJI drone-järjestelmiä käyttäville piloteille."

Kartoitus ja Mallinnus 

Yksi käytetyimmistä sovelluksista drone laitteilla on erilaiset kartoitus ja mallinnustehtävät. ​Kurssilla opit oikeanlaiset toimintamallit kartoitukseen ja 3D mallinnukseen, reittilentosuunnitelman teon, oikeat kuvausasetukset sekä rutiinit. 

Lisäksi käymme läpi tarkasti koko työprosessin kuvauksesta raportointiin ml. kuvien käsittelyn ja analysoinnin sekä erilaiset mittatyökalut.

" Kurssi soveltuu kartoitusta tai mallennusta dronelaitteilla tekeville piloteille, jotka haluavat oppia oikenlaisen ja tehokkaan toimintamallin. Laitteina käytetään Phantom 4 Pro ja Phantom 4 RTK mallin laitteita tai Mavic 2 Pro:ta"

Miehittämätön Ilmailutyökurssi

Skydatan MIP peruskurssi antaa sinulle tehokkaasti valmiudet jatkaa drone lentämistä uusien sääntöjen mukaisesti.

 

Saat käytännönläheisen one-2-one koulutuksen pienryhmässä, opit nopeasti toimimaan uusien sääntöjen mukaisesti ja annamme sinulle työkalut tarvittavien asioiden määräystenmukaiseen toteuttamiseen.

" Kun harkitset ilmailutyön tekemistä dronella ja haluat oppia uuden EU tason määräysten perusteet ja tehokkaan toimintamallin - valmistava kurssi myös kaikkeen ilmailutyöhön ."

Kiinteistökuvauskurssi 

Skydatan kouluttajat ovat tehneet satoja kiinteistö- ja asuntokuvauksia. Opi kanssamme kiinteistö- ja asuntokuvauksen perusteet drone-, valokuvaus- ja videokuvauksen osalta. Saat kurssilta hyvät valmiudet tarjota kaupallisia kuvauspalveluita sekä saat apua oikeiden laitteiden valintaan.

" Kiinteistö- ja asuntokuvauksia kaupallisesti tuottaville kuvaajille sekä asuntovälittäjille soveltuva kurssi "

" Kuvauskopterit ovat monimutkaisia ja teknisesti herkkiä laitteita. Koulutuksella voit välttää kalliit kalustovauriot ja saat laitteiston heti tehokkaasti käyttöösi ilman viiveitä ja turhaa sähläämistä"

" Jos vahinko kuitenkin sattuu. Skydata tarjoaa PRO-asiakkaillemme huolto- ja varaosapalvelun sekä varalaitteen korjauksen ajaksi "

Uudet modernit koulutustilat Espoon Suomenojalla. 

Niittyrinne 2B, Espoo 

KATSO KARTTA 

SKYDATA tarjoaa koulutuspalveluita kaikentasoisille piloteille aina aloittelijasta pidemmälle ehtineeseen ammattilaiseen. Koulutustilat mahdollistavat 10-30 hengen ryhmäkoot. Luokkahuoneen yläpuolella olevalla SkyPort -kattoterassilla koulutuslennot tehdään vapaassa ilmatilassa. Dronea voidaan lentää myös sisällä suojaverkolla varustetussa tilassa.

bottom of page