top of page
skydata_skydio_army2.jpg

DRONE

# KALUSTO # KOULUTUS# KONSULTOINTI

skydata_camokangas_strip.jpg

" Skydata on drone-alan kokenein toimija Suomessa ja tarjoaa kaikki alaan liittyvät ratkaisut, laitteet ja palvelut."

Skydatan juuret ulottuvat lähes 15 vuoden taakse, jolloin aloitimme drone-järjestelmien myynnin ensimmäisenä Suomessa. Keskitymme 24/7 drone-alan ratkaisuihin ja tarjoamme pitkällä kokemuksella laitteet, ratkaisut, koulutukset, palvelut, konsultoinnin ja EU lupakäsittelypalveluita valtakunnallisesti.

Olemme toimittaneet Suomessa yli 700 ammattimaista drone-ratkaisua, useita tuhansia yksittäistä drone-laitetta, kouluttaneet tuhansia ihmisiä ja lentäneet satoja erilaisia teknisiä ilmakuvaustehtäviä.

Asiantuntemuksemme perustuu kentältä kerättyyn, aitoon kokemukseen eikä esitteisiin tai valmistajan lupauksiin. Lähestymme asioita aina asiakaskeskeisesti ja pyrimme merkkiriippumattomana toimijana löytämään alan parhaat merkit ja ratkaisut, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia.

Toimimme kaikilla aloilla ja tarjoamme ratkaisuja viranomaistason toimijoista, konserneihin ja pieniin erikoisaloilla toimiviin yrityksiin sekä kaupungeille ja kunnille. 

Kun tarvitset apua, olethan meihin yhteydessä. Autamme kaikissa alaan liittyvissä ratkaisuissa!

Edustamme alan parhaita dronelaite- ja lisävaruste valmistajia sekä ohjelmistoja, jotka olemme testanneet ja todenneet luotettaviksi. Meillä on pitkä omakohtainen kokemus laitteiden ja ratkaisujen käytöstä erilaisissa käyttöympäristöissä, ilmakuvauksesta vaativiin teknisiin lämpökuvaus-, tarkastus- ja kartoitus tehtäviin.  

Skydata_DJI_Matrice_350.jpg

Uusien EU tason sääntöjen ja määräysten mukaisesti, tarjoamme asiakkaillemme kattavat koulutus- ja lupahakemuspalvelut, joilla asiakkaamme pystyvät operoimaan turvallisesti ja vaadittujen sääntöjen mukaisesti.

Konsultointipalvelut LUE LISÄÄ...

Olipa yritykselläsi jo käytössä kuvauskopteri tai olet harkitsemassa sen hankkimista, kerromme lähes 15 vuoden kokemuksella drone-ratkaisujen mahdollisuuksista ja miten oikein valittu järjestelmä voi palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Laitteiden oikeanlainen asennus, päivitys ja käyttöönottokoulutus varmistaa, että ratkaisu noudattaa EU tason määräyksiä, varmistaa turvallisen lentotoiminnan ja nopean käyttöönoton.

Skydata_vaaleastrippi_vaalea.jpg
skydata_viranomaiset_drone.jpg

" Tarjoamme parhaat ammattitason drone-laiteratkaisut, sekä perusteellisen käyttökoulutuksen ja järjestelmätuen. "

" Olemme toimittaneet jo yli 700 drone-järjestelmää yrityksille ja viranomaisille. "

ready to fly logo.png

" Ammattimainen ja määräystenmukainen toiimintamalli varmistaa turvallisuuden ja nopean käyttöönoton "

bottom of page