KOULUTUS

KALENTERI 2021

HUOM!

Koronaviruksen takia, kaikki ryhmäkoulutukset on toistaiseksi peruttu. Ilmoitamme kaikille jo ilmoittautuneille osallistujille uudet koulutusajankohdat heti kun mahdollista henkilökohtaisesti ja julkaisemme päivitetyn koulutuskalenterin lähiaikoina.

Avaamme etäkoulutuspalvelumme helmikuussa 2021, jolloin tarjoamme myös Traficomin vaatiman toisen asteen preppauskursseja ja mahdollisuuden suorittaa valvottu luokkahuonekurssi Skydatan koulutustiloissa ja/tai etänä DroneAkatemia palvelumme kautta.

1.1.2021 tullut EU tason EASA dronesäännöstö muuttaa merkittävästi dronepilottien toimintamallia ja tuo uudenlaiset vaatimukset kaikille dronelaitteita operoiville piloteille.

 

Skydata on jo syksystä 2019 aloittanut EASA tason koulutukset ja kaikissa koulutusohjelmissamme huomioidaan tasosta riippumatta uusien sääntöjen tuomat vaatimukset. 

Skydata tarjoaa alan kokeneimpien ammattilaisten toimesta koulutusta aloittelijasta aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Koulutuksemme perustuvat kouluttajien omakohtaisiin käytännön kokemuksiin. Kouluttajamme ovat toimineet alalla yli 10 vuotta niin perinteisen ilmakuvauksen kuin teknisen ilmakuvauksen parissa.

Koulutuskalenterissa on pienryhmäkoulutuksia ja niihin voi ilmoittautua kuka tahansa. Tarjoamme pääasiallisesti asiakas- ja sovelluskohtaisia koulutuksia, jotka sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti sisällön osalta, Ota yhteyttä niin kerromme lisää kurssitarjonnastamme. 

Lisätietoja muista kursseista saatte myös tältä sivulta!

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle