ASIANTUNTIJAMYYJÄ

SAA HETI PAIKAN

Haemme tällä hetkellä 1-2 asiantuntijamyyjää, myymään palveluitamme valtakunnallisesti.

Tule meille töihin​

Skydata kehittää ja laajentaa asiantuntijaresurssejaan jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan Suomen osaavimpien teknisten ilmakuvaajien joukkoon ja haluat itsellesi lisää työtehtäviä, kerro meille lisää osaamisestasi, kokemuksesta ja kalustosta jota käytät.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, jatkuvasti kehittyvällä alalla ja mielenkiintoisia teknisen ilmakuvauksen tehtäviä valtakunnallisella pelikentällä.

Osaajalle kysyntää​

Kuvauspalvelumme keskittyvät tekniseen ilmakuvaukseen, jossa käytetään tähän tarkoitukseen parhaiten soveltuvia drone ratkaisuja.

 

Etsimme joukkoomme ensisijaisesti ammattikalustolla varustettuja kokeneita tekijöitä, joilla on vankka kokemus yhdestä tai useammasta erikois-ilmakuvaus osaamisalueesta, tarvittava kalusto ja ammattimainen palveluasenne.

Edellytämme​

Usemman vuoden kokemus teknisestä ilmakuvauksesta sekä oma ammattikuvauskalusto.  Sitoutumista sovittuihin  kuvausprojekteihin, hyvää palveluasennetta ja täsmällisyyttä. Mahdollisuus oman auton käyttöön sekä matkustushaluk-kuutta, joskus nopeallakin hälytysajalla.

Asiantuntijamyyjä saa paikan!

Haemme tällä hetkellä 1-2 asiantuntijamyyjää, myymään palveluitamme valtakunnallisesti.

 

Olet tekniikasta ja drone-ratkaisuista kiinnostunut, sinulla on oma auto ja pystyt matkustamaan. Olet kiinnostunut kehittymään asiantuntijoidemme avustuksella, oppipojasta asiantuntijaksi ja omaat oma-aloitteisen asenteen sekä halua kehittyä alan parhaaksi osaajaksi.

Tarjoamme sinulle opastuksen ja koulutuksen jota ei kouluista saa, mukavan asiakaskunnan ja mahdollisuuden kasvaa osaksi asiantuntijatiimiämme "

Lähetä vapaa hakemuksesi:
info @ skydata.fi

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle