SKYDATA DRONE BUSINESS

DEVELOPMENT

Autamme asiakkaan alkuun tarjoamalla laitteet, ohjelmat, käyttöönoton ja koulutuksen avaimet käteen periaatteella.

Vankka drone-asiantuntemus

Skydatan asiantuntijaverkosto on toteuttanut satoja drone kuvaus-, kehitys- ja palveluprojekteja kymmenillä eri sovellus- ja toiminta-alueilla yrityksille, viranomaisille, kunnille ja kaupungeille. 

 

Nopeasti kehittyvä laite- ja ohjelmistoteknologia asettaa dronehankinnalla omat erikoisvaatimuksensa. Autamme asiakkaan alkuun tarjoamalla laitteet, ohjelmat, käyttöönoton ja koulutuksen avaimet käteen periaatteella.

Ilmakuvaustekniikat kehittyvät nopeasti

Drone-teknologia kehittyy vauhdilla ja lähitulevaisuudessa ei ole montaa toimialaa, joissa niitä ei jollain tavalla hyödynnettäisi. Uuden teknologian käyttöönotto vaatii asiantuntemusta ja kokemusta, jotta sen hyötyjä voi hyödyntää tehokkaasti. Skydata tarjoaa teille kaikki parhaat työvälineet, ohjelmistot sekä palvelut avaimet käteen periaatteella.

Uudet EU-määräykset 1.7.2020 alkaen

Uudet EU laajuiset EASA drone säännöt astuvat voimaan vuoden siirtymän jälkeen heinäkuun alussa 2020. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jokainen yli 250g painoisella dronella operoiva henkilö tekee ilmailutyötä ja on velvollinen noudattamaan uusia sääntöjä ja määräyksiä.

Drone laitteiden käyttö vaatii tämän jälkeen laitteiden rekisteröinnin Traficomille, webissä käytävän peruskurssin sekä pääasiallisesti kaikille asuinalueilla tai kaupungeissa kuvaaville piloteille erillisen, luokkahuone ympäristössä suoritettavan valvotun kurssin.

Skydata on jo syksyllä 2019 aloittanut info-tilaisuudet uusista säännöistä ja kouluttaa parhaillaan lukuisia toimijoita operoimaan uusien sääntöjen valossa.

 

Skydatan asiantuntemusta ja koulutus- sekä auditointi-palveluita hyödyntämällä, jokaisella organisaatiolla on mahdollisuus jatkaa drone-toimintaa ammattimaisesti.

 

Skydata tarjoaa kaikki apuvälineet uusien sääntöjenmukaiseen toimintamalliin - tutustus koulutuspalveluihimme koulutusvälilehdellä

Selvitämme organisaationne tarpeet käytännössä,  skaalaamme toiminnot, kartoitamme resurssit,      riskit, koulutustarpeet ja laadimme ehdotuksen, joka kokemuksemme pohjalta on asiakkaalle soveltuvin "

Pirkka Herpiö - Koulutuspäällikkö, Skydata Oy

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle