top of page

DJI DOCK

Core Package.jpg

Autonominen lennonhallinta ja latausalustaratkaisu

Skydata tarjoaa Skybox konseptinsa kautta autonomisiin lentotehtäviin tarkoitetun ratkaisun, joka perustuu ensimmäisessä toteutusvaiheessa DJI:n Dock latausalustaan ja DJI Flighthub 2 etähallintaratkaisuun. 

Skybox konsepti perustuu avaimet käteen toteutuksella toteutettuun ratkaisuun, jossa asiakkaalle tuotetaan helposti operoitava semi- tai täysautonominen drone-ratkaisu erilaisiin valvonta-, tarkastus-, mittaus-, kartoitus-, viranomais- ja vartiointitehtäviin.

 

DJI Dock on uusi kesällä 2023 toimitukseen tuleva latausasema, joka lataa DJI M30TD mallin dronelaitteen automaattisesti latausasemassa. Latausasema voidaan sijoittaa esimerkiksi rakennuksen pihapiiriin tai katolle ja asennus vaatii ainoastaan 230V sähköliitännän sekä suositeltuva lisävarusteena valvontakameralaitteiston.

 

Latausasemassa käytetään DJI:n Matrice 30 sarjan T mallin dronelaitetta, joka on muokattu soveltuvaksi Dji Dock induktiivisen latausalustan kanssa. Tavallista M30 tai M30T mallin laitetta ei voida jälkeenpäin hyödyntää.

 

Latausalustan ja lentotehtävien hallinta tapahtuu DJI:n Flighthub 2 selainpohjaisen hallinta-alustan kautta, hyödyntäen DJI:n Public Cloud Server taustaratkaisua. Syksyllä 2023 tuomme markkinoille myös Private Server ratkaisuun perustuvan ratkaisun sekä muutaman kolmannen osapuolen korkeamman tietoturvatason hallintaratkaisun.

 

Tarjoamme ratkaisua pääasiassa avaimet käteen periaatteella, varmistaaksemme ratkaisun moitteettoman toiminnan, asiakkaan riittävän koulutustason ja tuen sekä valtakunnallisen huoltopalvelun. Suomen kokeneimpana drone-ratkaisutoimittajana, Skydata tarjoaa lentotoimintaan liittyvät koulutus- ja lupa-asiat ja asiakaskohtaisten vaatimusten mukaiset neuvonta- ja konsultaatiopalvelut myös Dji Dock ratkaisun yhteydessä.

Kysy meiltä lisää Skybox ratkaisusta. Lähetämme mielellämme lisätietoja!

bottom of page