top of page

DRONE

APLIKAATIOIDEN

KOULUTUSOHJELMA

Opi lentoaplikaatioiden tehokas ja turvallinen käyttö sekä hyödynnä aplikaatioiden ominaisuudet täysimääräisesti

DJI aplikaatiokoulutukset

DJI Pilot, DJI Go 4 ja Ground Station Pro aplikaatiot ovat olennainen osa turvallista ja tehokasta lentotoimintaa. DJI:n aplikaatiot ovat perusteiltaan hyvin helppoja omaksua, mutta usein alkuinnostuksen jälkeen, niiden monipuolisia ominaisuuksia ei osata hyödyntää täysimääräisesti ja lentokokemus voi näin jäädä vajavaiseksi.

Skydatan aplikaatiokoulutuksissa, käymme läpi aplikaatiokohtaisesti kaikki tarjolla olevat ominaisuudet, parhaat toimintamallit, asetukset ja turvallisuusasetukset, jotta sinä saisit enemmän irti DJI dronelaitteestasi.

Aplikaatiokoulutus on erityisen suositeltavaa silloin kun kyseessä on multi hyötykuormalla varustettu dronelaitteisto kuten DJI Mavic 2 Enterprise DUAL tai DJI Matrice M210 varustettuna esimerkiksi Zenmuse XT2 yhdistelmäkameralla, joka yhdistää kehittyneen radiometrisen lämpökameran ominaisuudet 4K videokameran kanssa. 

Kehittyneet reittilentosovellukset ja streamingaplikaatiot

DroneSensen kaltainen erittäin monipuolinen ja kolme eri toimintamoduulia sisältävä hallinta-aplikaatio on hyvä esimerkki monipuolisesta ohjelmasta, jonka toiminnallisuuksien oppiminen vaatii aina koulutusta. 

Tarjoamme ammattimaista koulutusta DroneSensen ja muiden aplikaatioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen.

bottom of page