TEKNISTEN

TILOJEN

3D

KUVAUS

Tarjoamme markkinoiden kehittyneimmällä Matterport 3D -virtuaalikameralla erilaisten tilojen kuvauspalveluita yli 300:n kuvatun kohteen kokemuksella.

Matterport 3D virtuaaliesitykset rakennusyhtiöille

Uudisrakennus- ja remonttikohteet voidaan kuvata vaiheittain tai kokonaan Matterport 3D kameralla. Tallennettu esitysmateriaali on helposti katsottavissa millä tahansa selaimella asiakkaiden ja alihankkijoiden toimesta ja jaettavissa työryhmälle linkkinä.

 

Matterportin editointityökaluilla voidaan suorittaa monipuolisia toimenpiteitä kuten:

  • Suorittaa 3D tilassa mittauksia jopa 2% mittatarkkuudella

  • Ladata tilasta XYZ ja OBJ 3D tiedostoformaatteja ja hyödyntää niitä 3D suunnitteluohjelmissa

  • Luoda PDF dokumentteja ja JPG kuvia mm. sisäkatoista, pohjapiirrustuksista ja 2D valokuvista

Käyttökoulutus sisältyy palveluun

Tarjoamme palvelun tilaajalle alkukoulutuksen, jonka avulla tilaaja oppii helposti hallinnoimaan, jakamaan ja hyödyntämään Matterport palvelun ominaisuuksia. Koulutus voidaan järjestää Skydatan omissa Espoon koulutustiloissa, asiakkaan luona tai tarvittaessa virtuaalisesti SKYPE palaverina.

Aito tilantuntu ja huikea kuvanlaatu

Kulje kohteessa vapaasti minne haluat. Katso yksityiskohtia, kuvakoostetta tai automaattisesti toistettavaa videota. Laatu ja tarkkuus on huikeaa tasoa.

Havainnollista yksityiskohdilla

Esitykseen voidaan merkitä lisäinformaatiota kuten tägejä, linkkejä, videoita sekä dokumentteja.

Jaa helposti työryhmälle

Voit jakaa tilaesittelyn helposti työryhmälle, asiakkaalle tai kenelle haluat. Voit tarkastella tilaa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Raportoi ja mittaa

Saat pohjapiirroksen, pinta-alan ja paljon muuta mittatietoa suoraan palvelumme tuottamana.

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle