phantom%20014_skydata_edited.jpg

ILMAKUVAUS-

KALUSTON

VAKUUTUKSET 2021

Laite- sekä vastuuvakuutukset ovat tärkeä osa vastuullisen drone-operaattorin toimintaa. Skydata suosittelee Flock Insurancen dronevakuutuksia, joissa on kattava vakuutusturva

Markkinoiden parhaat hinnat ja turva

Flock Insurance on vain drone-vakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö Englannista. Yhtiö tarjoaa erittäin kilpailukykyiseen hintaan kattavan vakuutusturvan vastuuvakuuutuksesta laitevahinkoihin.

Erittäin helppo laskea hinta ja valita haluttu vakuutustaso - vakuutus voimaan heti

Flock tarjoaa Skydatan asiakkaille helppokäyttöisen vakuutuslaskurin ja mahdollisuuden tilata vakuutuksen suoraan nettisivuilta. Täytä yksinkertainen kyselylomake ja saat paluupostissa vakuutustarjouksen.

Jos vakuutustarjous miellyttää, voit tilata sen samantien sivuilla olevan linkin kautta.

Valitse helposti haluamasi vastuuvakuutus taso ja vakuutettavat laitteet

Lomakkeen täyttäessäsi, voit helposti valita haluamasi vastuuvakuutustason miljoonasta ylöspäin. Oman dronesi valitset helposti alasvetovalikosta tai voit vakuuttaa samalla kertaa vaikka useamman dronen.

Skydata ei ole vakuutusasiamies. Palvelun tarjoaa ja siitä vastaa Flock Insurance. Klikkaamalla alla olevaa painiketta, voit laskea itsellesi vakuutustarjouksen, hyväksyä ja maksaa sen - heti ja helposti.

Skydata Flock dronevakuutusesittely
Flock dronevakuutus helposti ja edullisesti muutamassa minuutissa!

" Vakuutuksen saaminen Suomalaisilta vakuutusyhtiöiltä, joka kattaisi myös mahdolliset lennossa syntyneet laitevahingot, on osoittautunut hankalaksi. Suosittelemme siksi kansainvälistä, asiaan erikoistuneen vakuutusyhtiön palveluja "

Pirkka Herpiö - Koulutuspäällikkö, Skydata Oy

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle