KOKENEET

AMMATTILAISET

VALMIINA

24/7

VAHVA KOKEMUS JA AMMATTITAITO ILMAKUVAAMISEN ALALTA 

Jan Lindberg, Skydata osakas / perustaja

Yli 10 vuoden kokemus Drone -alalta. DJI:n pitkäaikaisin Enterprise dealer pohjoismaissa. Skydatan perustaja ja toimitusjohtaja. Laaja kokemus asiakaslähtöisesti toteutetuista drone-ratkaisuista, DJI laitteista ja sovellutuksista.

Pirkka Herpiö, Skydata osakas

Skydatan koulutuspäällikkö. Suomen johtava onnettomuuspaikkojen ilmakuvausasiantuntija. Turvallisuusauditointi vastaava. Pelastuslaitoksien toiminnan kehitys ja RPAS-pilottien koulutus. Laaja kokemus ilmakuvauksesta ympäristö-/maataloussektorilla.  

Daniel Majander, Pro Pilot

Vuosien kokemus palo- ja pelastustoimen sekä puolustusvoimien RPAS koulutustehtävissä. Uudenmaan pelastusliiton RPAS -kouluttaja vuodelle 2019. Daniel Majander on myös sopimuspalokunnan yksikönjohtaja.

Lauri Hartikainen, Pro Pilot

Skydatan fotogrammetria-, mittaus- ja tietomallinnusasiantuntija. Yli 10 vuoden kokemus fotogrammetrian ja laserkeilauksen monipuolisesta hyödyntämisestä suunnittelu- ja rakentamisprojekteissa. Maanmittausalan DI. Pointscene.com -palvelun perustaja ja toimitusjohtaja.

Jari Saarentaus, Skydata osakas

Yli 10 vuoden kokemus Drone -alalta. Skydatan markkinointipäällikkö ja AD. Yli 20 vuoden kokemus ammattivalokuvauksesta sekävideotuotannosta. 
Kartoitus sekä 3D kuvaukset.

Kai kankaalaPro Pilot

Parinkymmenen vuoden kokemus pilvipalvelu toteutuksista sekä ohjelmistokehityksestä. DJI SDK ympäristöjen asiantuntija ja yhteistyökumppani.

Niko Harjuketo, Pro Pilot

Niko on siviili-ilmailun asiantuntija ja ammatiltaan liikennelentäjä Finnairilla. Skydatan koulutuksissa vastuualueena siviili-ilmailun ja dronetoiminnan turvallinen yhdistäminen sekä lentosääasiat.

Matti Hytölä, Pro Pilot

Laaja kokemus erilaista drone kuvaussovellutuk-sista. Erikoistunut metsä- rakennus- sekä kaivosalan teknisistä ilmakuvaustehtävistä. PIX4D sertifikaatti. 

Jari Moilanen, Pro Pilot

Pitkäaikainen kokemus drone video- ja valokuvaustuotannoista sekä FLIR lämpökamera kuvauksista dronella.

Jani Piispa, Pro Pilot

Suomen kokeneimpia teknisen ilmakuvauksen ammattilaisia - Kaakkois-Suomi

Miika Karlsson, Pro Pilot

Suomen kokeneimpia teknisen ilmakuvauksen ammattilaisia - Kaakkois-Suomi

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle