top of page

LISÄNÄYTÖT JA OHJAIMET

CRYSTALSKY - pakkasenkestävä huippukirkas näyttölaite

DJI Crystalsky näyttölaite on suunniteltu vaativaan pohjoiseen käyttöön. Crystalsky malleja on kaksi 5.5" ja 7.85". Näytön pakkasenkestävyys on jopa -20 astetta ja kirkkaus parhaimmillaan Ultra mallissa jopa 2000cd/m2, joka käytännössä tarkoittaa, että näyttö jopa kolme kertaa kirkkaampi kuin mikään tabletti.

Uskomattoman valovoimansa ansiosta, Crystalsky näyttölaitteet eivät vaadi edes suorassa auringonpaisteessa aurinkosuojaa. 

Verrattuna tabletteihin, joiden pakkasenkestävyys on perinteisesti huono, Crystalsky on varmatoiminen jopa -20 asteen pakkasissa. Hotswap vaihdettavan akkunsa ansiosta, akku voidaan vaihtaa kesken lennon, ilman että laitetta on sammutettava. 

  • 5.5" / 1000cd/m2

  • 7.85" / 1000cd/m2

  • 7.85" Ultra / 2000cd/m2

  • Android käyttöjärjestelmä

  • HotSwap vaihdettava akku

  • DJI Go, Go 4 ja Pilot aplikaatioille

Android käyttöjärjestelmän ansiosta, Crystalsky näyttölaitteeseen voidaan asentaa Android aplikaatioita ja siinä on sisäänrakennettu internet selain sekä muita apuohjelmia. 

Kannattaa kuitenkin muistaa, että Android käyttöjärjestelmät ovat kaikki valmistajasta riippuen hieman erilaisia ja Crystalsky ei välttämättä tue perinteisesti Android tableteissa toimivia ohjelmia ja aplikaatioita. 

Ohjelmia voi ladata mm. APKPURE palvelusta, josta löytyy tuhansia Android aplikaatioita. Jos tarvitsette vahvistusta tukeeko Crystalsky käyttämäänne ohjelmaa, voitte aina olla meihin yhteydessä.

09f1564e7c781503f299e0da14f6044a.png
Cendence%20VR%20(15)_skydata_edited.jpg

CENDENCE - radio-ohjain, joka on ohjelmoitavissa käyttäjän toimesta

Ammattikäyttöön tarkoitettu radio-ohjain, joka sisältyy vakiona DJI Matrice M210 ja M210 RTK V2 sarjan malleihin Crystalsky 7.85" Ultra-näyttölaitteen kanssa.

Cendence ja uudempi Cendense S mallin radio-ohjaimet ovat käyttäjän räätälöitävissä nappien toiminnallisuuksien osalta. Ohjaimessa on lisäksi monipuoliset liitännän kuten SDI ja HDMI ulostulot, jotka tukevat 1080i 50fps ja 720 60 fps kuvataajuuksia.

Ohjaimen voi myös liittää muihin yhteensopiviin laitteisiin CAN portin tai USB-A portin kautta tarvittaessa.

Vakiona antenniratkaisu on kahden perinteisen antennin ympärisäteilevä ratkaisu, jonka keila on 360 astetta. Ohjain voidaan varustaa myös kapeampikeilaisella patch antennilla, joka mahdollistaa jopa 10Mbps tiedonsiirron 4km kantamalla. Patch antennin kapeampi keila tarjoaa myös kantaman pidennyksen 7 kilometristä jopa 10 kilometriin (ei EU alueella - vain ideaalisissa olosuhteissa).

Ohjaimessa on vaihdetta akku, joka voidaan vaihtaa kentällä muutamassa sekunnissa sammuttamatta ohjainta. 

Nykyisissä DJI ammattiratkaisuissa, Cendence radioita käytetään pääasiallisesti Crystalsky 7.85" näyttölaitteen kanssa. Jos Crystalskyta ei haluta käyttää, voidaan ohjaimeen vaihtaa mukana tuleva älypuhelin / tablettiteline, jolloin ohjainta voidaan käyttää perinteisellä tavalla. Skydatalta löytyy tablettitelineeseen lisäksi adapteri, jolla mahdollistetaan jopa 12.9" iPad Pro mallin käyttö ohjaimen kanssa.

Cendence on yhteensopiva Inspire 2 ja M200, M210 ja M210 RTK mallien kanssa ja uusi Cendence S malli uusien Matrice V2 M200, M210 ja M210 RTK mallien kanssa.

c604dbdfc12ec99b4b419044894f6d39.png

SMARTCONTROLLER - näyttö- ja ohjain samassa

DJI toi markkinoille jokunen vuosi sitten huippukirkkaan Crystalsky näyttölaitteen, josta tuli nopeasti huippusuosittu tuote sen pakkasenkestävyyden ja huippukirkkaan näyttönsä ansiosta, joka mahdollisti näytön katsomisen jopa suorassa auringonpaisteessa ilman hankalia aurinkosuojia.

 

SmartController on DJI:n uusi ratkaisua Mavic 2 sarjan laitteille. Sen sijaan että laitteen ohjauksessa käytettäisiin erillistä älypuhelinta-, tablettia- tai siihen yhdistettäisiin Crystalsky näyttölaite erillisellä pidikkeellä, SmartController tarjoaa nyt kaiken tämän kompaktissa ratkaisussa joka yhdistää dronen radio-ohjaimen ja Crystalsky 5.5" näyttölaitteen.

smartcontroller 08_skydata.jpg

Huippunäyttö

Crystalsky 5.5" näyttölaite on Android käyttöjärjestelmällä varustettu "tietokone" joka tarjoaa tablettiin verrattuna 2x korkeamman kirkkauden. Kirkkauden lisäksi näytössä on näyttötilan säätöjä varten useita parannustiloja, joiden avulla näyttö on selkeä ja kirkas kaikissa olosuhteissa.

Käteenistuva radio-ohjain

Integroituna radio-ohjaimen ja näytön samaan pakettiin, säästetään tilaa ja saavutetaan parempi käsiteltävyys. Radio-ohjaimena SmartController on Mavicin perusohjainta toki suurempi, mutta niin paljon mukavampi käyttää kentällä ja varustettu isoilla akuilla, HDMI ulostulolla sekä täysin piiloon taittuvilla antenneilla.

SmartController on saatavilla nyt myös DJI Mavic 2 Enterprise malleihin ja sitä myydään sekä erikseen tai M2E Combona jossa vakiona mukana dronen lisäksi SmartController ohjain.

smartcontroller 01_skydata.jpg
smartcontroller 06_skydata.jpg
bottom of page