top of page

ERIKOIS-

KOULUTUKSET

VIRANOMAISILLE

Skydata tarjoaa käytännön kokemukseen ja alan asiantuntemukseen perustuvia koulutuspalveluita, jotka keskittyvät laitteiston tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön erilaisissa käyttöympäristöissä ja  -tehtävissä

Kysy viranomaiskoulutuksista lisää >>

Skydata on kouluttanut viranomaisia dronejärjestelmien käyttöön useita vuosia. Pääkouluttajamme Pirkka Herpiö on toiminut mm. Puolustusvoimien drone-ohjelmien ja pelastuslaitosten kouluttajana.

 

Daniel Majander toimii aktiivisesti pelastustoiminnassa mukana operoiden DJI Matrice M210 lämpökamera ja Z30 super zoom kameralla varustettua dronejärjestelmää Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen RPAS tehtävissä.  

Täsmäkoulutusta 

Skydatan koulutusperiaatteena on tarjota käytännön kokemukseen ja alan asiantuntemukseen perustuvia koulutuspalveluita, jotka keskittyvät laitteiston tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön erilaisissa käyttöympäristöissä ja  -tehtävissä.  

Koulutuksen avulla, pilotit oppivat hyödyntämään tehokkaasti kameroiden ja muiden hyötykuormien kuten erilaisten kaasusensoreiden ja LED valoratkaisujen käyttöä hankalissa tilanteissa, niin että niistä saatava hyöty on maksimaalinen.  

kuva 105_skydata.jpg

Jatkuvan kehityksen koulutusmalli 

Ilman asiantuntevaa koulutusta ja jatkuvan kehityksen koulutusmallia, henkilökunta ei useinkaan pysty hyödyntämään täysin tarjolla olevia ominaisuuksia ja resursseja.  

Me Skydatalla ymmärrämme viranomaisten erityistarpeet ja tarjoamme täsmäkoulutuspalveluita, jotka keskittyvät nimenomaan eri viranomaisten vaatimiin käytännön dronetehtäviin. Olemme laatineet asiakkaidemme tarpeisiin perustuvan koulutussisällön, joka perustuu aitoihin käytännön tilanteisiin, tarpeisiin ja vaatimuksiin.  

Kädestä pitäen 

Esimerkiksi Pelastuslaitoksilla, dronen nopea ja turvallinen käyttöönotto sekä erityisesti lämpökameran oikeanlaiset asetukset ovat avainasemassa laitteiston tehokkaassa hyödyntämisessä.

 

Koulutuksissamme opetamme esimerkiksi oikeat lämpökamera-asetukset ja kuinka isotermisiä asetuksia, paletteja ja muita elintärkeitä asetuksia, voidaan hyödyntää eri käyttötilanteissa, jotta drone on heti toimintavalmiina ja näytön tarjoama informaatio luettavissa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla eri tilanteissa luotettavasti. 

Toiminnan tukisopimus

Järjestelmätoimituksen ja/tai koulutuksen yhteyteen kannattaa ehdottomasti harkita toiminnan tukisopimusta, joka tarjoaa merkittäviä etuja asiakkaalle.

 

Tukisopimukseen voidaan sisällyttää perinteisen puhelin- ja sähköpostituen lisäksi useita erilaisia palvelumoduuleita, joista kerromme mielellämme lisää henkilökohtaisesti.

Ota siis rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan palvelukokonaisuudesta, jolla varmistetaan, että uusien EASA asetusten voimaanastuessa, miehittämätön ilmailutoimintanne jatkuu katkeamattomana!

2W4A3994.JPG

" Käytännön toimintaan ja aitoihin kenttäkokemuksiin perustuva koulutus, tarjoaa valmiudet toimia dronelaitteilla turvallisesti ja tehokkaasti  "  

paloasema 069_skydata_mv.jpg

" Koulutus oli pelastuslaitokselle kohdennettua, määräystenmukaista ja käytännöllistä "  

Miikka Toivonen - Varsinais-Suomen Pelastuslaitos

bottom of page