A2-kategoria
KOULUTUKSET

Skydata aloittaa Avoimen A2 alakategorian valvotun luokkahuonekokeen järjestämisen noin kaksi kertaa kuukaudessa tai tarpeen mukaan. Varaa alustavasti koepäiväsi alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme A2 kategorian koulutuspalveluista lisää.

Varauskalenteri (tulossa)

A2-kategorian koulutukset Skydatan tiloissa Espoossa

Ilmoittaudu alustavasti Avoimen A2 kategorian valvottuun luokkahuonekokeeseen Skydatan tiloissa Espoon Suomenojalla. Koe kestää 45 min. Pyydämme saapumaan paikalle vähintään 15 min ennen kokeen alkua. Skydata tarjoaa tietokoneet kokeen suorittamiseen ja hoitaa valmistelevat järjestelyt.

A2 kategorian koe + Droneakatemia itseopiskelu moduuli

Suorita omatoimisen harjoittelun moduuli DroneAkatemiassa ennen kokeeseen osallistumista. Moduuli tukee omatoimisen harjoittelun suorittamista, joka tulee olla tehtynä ennen kokeen tekemistä. Moduuli käy läpi myös viranomaisen itseopiskelumateriaalin ja täydentää tarvittavia tietoja.

A2 kategorian koe asiakkaan omissa tiloissa

Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa kokeen asiakkaan omissa tiloissa Skydatan laitteilla. Palvelumme koostuu aamupäivän mittaisesta preppauskurssista, jossa käydään läpi Traficomin tarjoama itseopiskelumateriaali, vastaamme sen pohjalta nousseisiin kysymyksiin ja selvennämme sekä laajennamme näitä tietoja. Pakettiin kuuluu myös omaharjoittelun vaatimukset ja suositeltavat lentoharjoitteet, joihin asiakas tutustuu jo etukäteen DroneAkatemian tarjoamalla valmistelukurssilla.

Hinnoittelu

Luokkahuonekokeen hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron ja hintoihin sisältyy viranomaismaksu 50€, joka näkyy kuitissa ostaessanne palvelun.

 

Yhdellä viranomaismaksulla voi osallistua ainoastaan yhteen kokeeseen!

Omatoiminen harjoittelu

Jotta A2 kokeeseen valmistautuminen olisi mahdollisimman tehokasta, kehotamme tutustumaan lisäksi joko DroneAkatemian omatoimisen harjoittelun moduuliin tai varaamaan preppauskurssin luonanne. 

 

DroneAkatemian itseopiskelu moduuli on täysin verkkopohjainen, joten opiskelu onnistuu missä ja milloin tahansa 24/7. 

Varauskalenteri koulutuksille

Traficom ei toistaiseksi ole vahvistanut milloin A2 kategorian valvottujen luokkahuonekokeiden aloittaminen on mahdollista. Heti kun saamme tiedon tästä, ilmoitamme kaikille yhteydenottolomakkeen kautta rekisteröityneille asiakkaille asiasta ja julkistamme koulutusten varauskalenterin sivuillamme, jonka kautta asiakas voi ilmoittautua koulutustilaisuuteen ja maksaa koulutuksen varauksen yhteydessä.

Varauskalenterissa näette kaikki vapaat koulutusajat ja voitte valita teille parhaiten soveltuvan ajankohdan. 

" Kuvauskopterit ovat monimutkaisia ja teknisesti herkkiä laitteita. Koulutuksella voit välttää kalliit kalustovauriot ja saat laitteiston heti tehokkaasti käyttöösi ilman viiveitä ja turhaa sähläämistä"

" Jos vahinko kuitenkin sattuu. Skydata tarjoaa PRO-asiakkaillemme huolto- ja varaosapalvelun sekä varalaitteen korjauksen ajaksi "

1/6

Uudet modernit koulutustilat Espoon Suomenojalla. 

Niittyrinne 2B, Espoo 

KATSO KARTTA 

SKYDATA tarjoaa koulutuspalveluita kaikentasoisille piloteille aina aloittelijasta pidemmälle ehtineeseen ammattilaiseen. Koulutustilat mahdollistavat 10-30 hengen ryhmäkoot. Luokkahuoneen yläpuolella olevalla SkyPort -kattoterassilla koulutuslennot tehdään vapaassa ilmatilassa. Dronea voidaan lentää myös sisällä suojaverkolla varustetussa tilassa.