SKYDATA

DRONE 

PALVELUT

Tarjoamme drone-teknologioihin liittyviä teknisiä ilmakuvauspalveluita, kehitys- ja koulutuspalveluita sekä virtuaali 3D mallinnusta 10 -vuoden kokemuksella 

Kaikki drone-teknologiaan liittyvät palvelut samasta paikasta

Skydata on yli 10 vuoden toimintansa aikana kehittänyt kustannustehokkaita drone-palveluita laajalla skaalalla. Drone-järjestelmäratkaisut, tekniset ilmakuvauspalvelut, 3D virtuaali mallinnus ja koulutus- sekä kehityspalvelut ovat kuuluneet tarjontaamme alusta alkaen.

Kustannustehokas ja turvallinen toimintamalli

Skydatan kaikki valtuutetut Propilot lentäjät ovat koulutettuja toimestamme ja varustettu tehtävän vaatimalla kalustolla,

 

Jokainen kuvausprojekti suoritetaan Skydatan korkeiden laatu- ja turvakriteereiden mukaisesti, noudattaen Skydatan laatimia EASA regulaatioiden mukaisia tarkastus- ja turvarutiineja sekä käyttäen Skydatan sisäistä resurssi- ja projektihallintatyökalua, joka mahdollista projektin hallinnoinnin suunnittelusta raportointiin yhdellä alustalla.

TUULIVOIMALAT

Kehittyneiden drone teknologioiden ja tiedonkeruun avulla, tuuliturbiinien tarkastuksesta tulee nopeaa ja kustannustehokasta. Asiantuntijoidemme avulla suoritetut tarkastuskuvaukset pitävät huoltokatokset minimissään ja tuottavuuden huipussa.

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle