top of page

SKYRENT –
Dronelaitteiden vuokraus ammattilaisille

Vuokraamme DJI ja Autel droneja ammattilaisille "

Vuokraa dronet meiltä!

Mavic3E-with RTK.png
Skydata Autel EVO Max 4N - ilman taustaa00002.png

Skydatan Skyrent vuokrapalvelu portaali lopetetaan 1.12.2023. Jatkamme normaalisti laitteiden vuokraamista yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut laitteiden vuokraamisesta, ota meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta ja kerro meille mistä laitteista olet kiinnostunut.

Uusimmat mallit - laaja valikoima

Vuokrapalvelumme kattaa useita eri DJI ja Autel dronemalleja, pienistä DJI Mavic 3 sarjan laitteista aina DJI:n lippulaivamalleihin sekä Autelin uuteen Max 4 sarjan Thermal ja Nightvision malleihin. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kameroita ja sensoreita, mukaan lukien DJI H20, H20T, P1 ja L1. Löydät dronelaitteet meiltä vuokralle kaikenlaisiin tehtäviin, RTK tason kartoitusdroneista, viranomaistason lämpökameralla varustettuihin malleihin.

Vuokralaitteet yrityksille

Vuokraamme laitteita yrityksille. Vuokraaja vastaa laitteen mahdollisesta rikkoontumisesta täysimääräisesti, eikä vuokralaitteitamme ole vakuutettu toimestamme. Mikäli laite rikkoontuu, lähetämme laitteen valmistajan viralliseen huoltopisteeseen korjaukseen. Veloitamme korjauskustannusten lisäksi laitteen lähetys- ja palautuskulut, sekä huoltoajan aiheuttamat vuokra-ajan menetykset laskuttamalla 50% normaalista vuokrasta / viikko.

Tarkastettuna ja päivitettynä

Vuokralaitteet toimitetaan viimeisimmillä päivityksillä, tarkastettuna ja lentovalmiina. Laitevuokraan kuuluu yksi akku tai akkupari. Laitteissa, jossa on vaihdettavat hyötykuormat tai muita lisävarusteita tai vuokra-ajaksi halutaan enemmän akkuja käyttöön, laskemme aina vuokratarjouksen tapauskohtaisesti.

Etsitkö projektin tekijää?

Jos olet epävarma, onko kaluston vuokraaminen järkevää, voimme tehdä myös tarjouksen tehtävän suorittamisesta palveluna. Meillä on yli 13 vuoden kokemus alan vaativista teknisistä kuvaustehtävistä.

Ota yhteyttä ja kerro lisää

Vuokralaitepyynnössä on hyvä ilmoittaa heti haluttu laitekokoonpano sekä alustava vuokra-aika. Otamme yhteyttä henkilökohtaisesti, autamme löytämään oikean laitekokoonpanon tehtävään ja annamme vuokrasta tarjouksen sähköpostilla kirjallisesti.

Kysy meiltä hintaa kun olet vailla vuokralaitetta!

Skydata_DJI_Matrice30033.png
bottom of page