" FoxFury -valaisimien suunnittelussa on huomioitu erityisesti kestävyys, käytettävyys ja nopea käyttöönotto. Ne on tarkoitettu ensisijaisesti viranomaisille, jotka tarvitsevat laadukkaat erikoisvalot vaativissa olosuhteissa. "

ONNETTOMUUS- JA 

RIKOSTUTKINTA

VALAISTUS

FoxFuryn valikoima kattaa erilaiset led-valaisimet tasku-, signaali- ja dronevaloista, aina onnettomuus- ja rikostutkinnassa käytettäviin tehokkaisiin 360 aluevalaistus- ja erikoisoikeustutkimus valaisimiin.

ALUEVALAISTUS helposti kannettavat teho LED-valot

FoxFuryn aluevalot, taskulamput ja 360 asteen valaistusratkaisut ovat helposti kannettavia, uudelleen ladattavia ja tarjoavat yli 24 tuntia tehokasta valoa yhdellä latauksella. Kolhu- ja vedenpitäviä valoja voidaan käyttää missä ja milloin tahansa, jotta työ saadaan tehtyä. Keveytentä ansiosta, yksi henkilö voi kuljettaa, asentaa ja purkaa kaikki mallit. Saatavilla myös CRI versioita.

DRONEVALOT - valot droneihin ja dronella tehtäviin tutkimuksiin

FoxFuryn kamera- ja dronevalot tarjoavat äänettömän valoratkaisun ilmakuvaukseen ja videotuotantoon. Nämä CRI valot ovat johdottomia, vedenpitäviä ja uudelleen ladattavia.

 

Esimerkiksi onnettomuus- ja tutkintatilanteisiin soveltuu Nomad sarjan 360 aluevalo, jossa on nopeasti vaihdettava akku. Laaja alue voidaan valaista tehokkaasti lähes varjottomaksi ja suorittaa dronella aluekuvaus ortokuvia, 3D ja muita rekonstruktioita varten. Valojen kiinnitysjärjestelmiä on erilaisia GoPro kamerakiinnityksistä, kestäviin kuminauhakiinnityksiin sekä drone mallikohtaisiin asennussarjoihin. Kaikki FoxFury -dronevalot ovat viranomaistason laatustandardit täyttäviä.

RIKOSTUTKINTA oikeus- ja rikostutkinnan erikoisvalot

FoxFuryn rikos- ja oikeustutkintaan tarkoitetut laserit ja valonlähteet ovat tunnustetusti yksi maailman parhaista mitä tulee rikospaikan valaisemiseen.

 

Tehokkaat, vaihtoehtoiset valonlähteet ovat vedenpitäviä ja suunniteltu koviin olosuhteisiin labrasta kenttätyöhön. Valot tarjoavat eri aallonpituisuuksia erityistehtäviin. Eri alloonpituudet on merkitty eri väreillä.

KYPÄRÄ & OTSALAMPUT

Laajakeilaiset LED kypärä- ja otsalamput tarjoavat panoraamamaisen keilan mahdollisimman hyvän tilannevalaistuksen luomiseen.

 

Tehokkaita, kypärän sivulle kiinnitettäviä LED valoja kustomoitavilla kiinnitysadaptereilla löytyy myös valmistajan valikoimista.  Taka huomiovalo (tarjolla useimpiin malleihin) varmistaa että käyttäjä on nähtävissä myös yöllä.

KULMA- JA YLEISVALOT

Monikäyttöiset hybrid kulmavalot on varustettu taskuklipillä käytettäväksi taskussa, vyössä tai rintamuksella. Etsintävalot ovat tulipalon ja vedenkestäviä.

TAKTISET VALOT

FoxFuryn taktiset valot on suunniteltu erityisesti erikoistehtäviin kuten erikoisjoukoille. Kestävät vedenpitävät valot sisältävät pistooli- ja haulikkokiinnitys mahdollisuuden. Valoja löytyy myös mellakkasuojiin kiinnitettäväksi.

FOXFURY valaistustekniikka

FoxFury uses the newest LED technology from CREE, OSRAM and Others. White light and multi-color / wavelength-specific forensic light sources (from UV to IR) are available. 

Our compact LED lighting tools are tough, waterproof and impact resistant. We also offer fire resistant and intrinsically safe / explosion proof lights. 

FoxFury builds portable LED headlamps, flashlights, shield lights, scene lights and area lights. 

Our application-specific LED lights are used in firefighting, police, military, industrial safety, hazardous area, filming, and photography. 

 

FoxFury products are designed in California and manufactured with the highest quality USA and foreign parts.

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle