top of page
Search

Phantom Rain drone sadesuojat Skydatalta

Suomen vaativissa olosuhteissa sade, lumi ja tuuli asettavat haasteita dronelaitteiden käytölle erityisesti laitteiden osalta, jotka eivät ole IP-suojattuja. Erityisesti pienikokoisissa Mavic ja Autel EVO II tyyppisissä laitteissa, laite sellaisenaan on lähes mahdotonta valmistaa IP-suojattuja, minkä takia markkinoilla on erityisen vähän toimivia tämän kokoluokan sääsuojattuja droneja.


Phantom Rain valmistaa neopreenista valmistettuja sadesuojia, jotka suojaavat dronen sateelta, lialta ja loskalta. Suojapuku on asennettavissa helposti 10 minuutissa ja suojan avulla dronea voidaan lentää jopa rankkasateessa turvallisesti ja riskeeraamatta dronea. Valmistajan mukaan käytännössä suojapuku on niin toimiva, että drone voidaan kastaa veden alle sen vahingoittumatta (emme suosittele).


Yleisimmille laitemalleille


Phantom Rain suojapuku on saatavilla lähes. kaikilla DJI Mavic 2. Mavic 3 ja Phantom 4 sekä DJI FPV malleille sekä Autel EVO II ja Autel EVO II Enterprise V2 mallin rungoille. Suojapuku ei ainoastaan suojaa laitetta kosteudelta ja vedeltä vaan mahdollisessa kolaritilanteessa suojaa sen runkoa ja pitää akun kiinni laitteessa.


 


 

Mallisto

  • Autel EVO II Pro

  • Autel EVO II V2 Enterprise

  • DJI Mini 1 ja Mini 2

  • DJI Mavic Pro / Mavic 2 Pro & Zoom

  • DJI Mavic Air 2 / Air 2S

  • DJI FPV drone

  • DJI Phantom 4

Ei vain suojaa vaan myös yksilöllinen väritys


Neopreeni on erittäin kevyt materiaali, minkä takia suojapuku ei vaikuta merkittävästi laitteen lentoaikaan. Lisäksi eri värisinä saatava suojapuku tekee dronesta yksilöllisen ja esimerkiksi Autelin oranssi perusväri voidaan suojan avulla muuttaa huomaamattomammaksi soveltuan paremmin erilaisiin viranomaistehtäviin.


Saatavilla 1.5.2022 alkaen Skydatalta


Olemme tehneet ensimmäisen varastotilauksen ja mallisto saapuu varastoon siten että tuote on myytävissä 1.5.2022 verkkokaupassamme www.skystore..fi


Hinnat alkaen 159 euroa sis. alv. 24%


Jos olet kiinnostunut suojasta, laita meille viestiä info@skydata.fi niin ilmoitamme kun suojat ovat saatavilla!
2 views0 comments

Commentaires


bottom of page