top of page

C-dronekategoriat

Tarkojoamme C0-, C1-, C2- ja C3-luokiteltuja droneja, jotka kaikki on CE-merkitty korkean laadun ja suorituskyvyn takaamiseksi. Valitsemalla oikeanlaisen dronen omaan käyttöösi, tutustu eri kategorioiden vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin.

C0-kategoria

Alle 250 gramman lentoonlähtömassan ja tuoteturvallisuuden takaavan CE-merkinnän ansiosta nämä droonit sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat tutustua droonien maailmaan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia monimutkaisista säännöistä ja vaatimuksista.

2

C1-kategoria

C1-luokitellut dronet ovat ihanteellisia erityisesti ammattimaisessa mediatuotannossa, mittauksessa ja valvonnassa. C1-drone voi painaa maksimissaan 900 grammaa ja on hyväksytty rajoitetusti lennettäväksi ihmisten lähellä, mikä tekee kategorian dronemalleista turvallisia ja tehokkaita erilaisissa tehtävissä.

3

C2-kategoria

Nämä dronet on suunniteltu täyttämään korkeat turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset ja ne voivat painaa maksimissaan 4 kg. C2-luokitellun dronin avulla voit suorittaa ammattitehtäviä noudattaen samalla sovellettavia EU sääntöjä ja määräyksiä.

4

C3-kategoria

Tämän luokan dronet on suunniteltu täyttämään A3-alaluokan vaatimukset, mikä tarkoittaa, että ne voivat painaa jopa 25 kg ja niitä voidaan lennättää vähintään 150 metrin etäisyydellä asuin-, teollisuus- ja virkistysalueista.

Let's Work Together

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page