top of page
autel_evoII_dual_skydata_1.jpg

UUTUUS!

AUTEL EVO II DUAL

8K video & FLIR 640x512 radiometrinen lämpökamera
autel_evoII_dual_skydata_3.jpg
autel_evoII-dual_skydata_4.jpg

Huipputarkat kamerat pienessä kompaktissa kopterissa

Autel EVO II on Amerikkalainen dronevalmistaja, joka tunnetaan pienikokoisista koptereistaan jossa on ominaisuuksia vaativaan ammattikäyttöön. Autelin EVO II on ensimmäinen pienikokoinen kopteri, joka yhdistää huipputarkan RGB -kameran ja laadukkaan FLIR Boson -kennoon perustuvan lämpökameran.

Huikea 8K resoluutio RGB -kamera sekä jopa 640x512 resoluutioinen FLIR lämpökamera tarjoaa parhaat mahdolliset työkalut myös vaativaan viranomaiskäyttöön. 

Laitteen paino on 1.192 grammaa ja se vastaa kooltaan DJI Mavic 2 Enterprise Dual mallia, mutta Autelin lämpökameran resoluutio on 17 kertaa suurempi. Tämä mahdollistaa lämpökohteiden tunnistamisen huomattavasti pidemmältä ja tarkemmin. 

Saatavilla myös 320 x 256 resoluutioinen malli!

autel-kamera.jpg
remote_skydata_7.jpg
autel_evoII_skydata_5.jpg

Radio-ohjain OLED 3.3" näytöllä

Autel EVO II radio-ohjain on pienikokoinen ja toimiva kokonaisuus. Ohjain on varustettu 3.3" OLED näytöllä, joka mahdollistaa kopterin lentämisen myös ilman älypuhelinta tai tablettia. 

Näyttö on selkeä ja informatiivinen. Älypuhelimelle tarkoitettu pidike mahdollistaa esimerkiksi isokokoisen iPhone 11 Max kokoluokan puhelimen kiinnittämisen myös suojakuoren kanssa. Ohjain on varustettu ohjelmoitavilla pikanapeilla, automaattisella kotiinpaluunapilla sekä kameran säätönapeilla.

Suosittelemme radio-ohjaimen kanssa LifThorin Mjölnir Combo kiinnikettä, joka mahdollistaa jopa 12.9" iPadin käytön Autelin kanssa. Kiinnikettä on mahdollista käyttää myös kolmijalkakiinnikkeellä tai ulkopuolisen suuremman näytön kanssa!

DSC05740.JPG
autel-kamera.jpg
autel_sensorit_skydata_8.jpg

Kaikkiin suuntiin toimiva esteentunnistus 12 sensorilla

Autel EVO II on varustettu kaikkiin suuntiin toimivalla esteentunnistuksella ja 12 sensorilla, jotka huolehtivat tarkasti laitteen esteentunnistuksesta.

EVO2_PW_XGT_b_0375.jpg

Neljä eri vaihdettavaa kameravaihtoehtoa

Autel EVO II mallisarjan kolme eri kopteriversiota ovat yhteensopivia neljän eri kameramallin kanssa. 8K, 6K Pro ja Dual koptereihin voidaan vaihtaa helposti mikä tahansa neljästä kamerasta jälkeenpäin. Voit hankkia edullisen EVO II mallin 8K kameralla ja tarpeiden lisääntyessä vaihtaa siihen 6K 1" CMOS kameran tai kahdesta eri lämpökameravaihtoehdosta joko 320 tai 64p resoluutioisen FLIR Boson lämpökameran.

8K peruskamera

Autel EVO II perusmallin 8K kamera on 2/3" sensorilla varustettu malli, jonka 8K resoluutio tarjoaa neljä kertaa suuremman kuva-alan kuin 4K sensorissa.

6K 1" iso CMOS sensori

Autel EVO II Pro mallissa on iso 1" CMOS sensorilla varustettu Sonyn valmistama videokamera. Suuren sensorinsa ansiosta, kameran hämäräkuvaus ominaisuudet ovat vailla vertaa.

8K + THERMAL yhdistelmäkamera

EVO II Dual mallissa yhdistyy samoihin kameraraameihin kaksi eri sensoria. 8K resoluutiolla varustettu videokamera ja FLIR Boson sensoriin perustuva lämpökamera. Lämpökameroita on saatavilla kahdella eri resoluutiolla, 320 x 512 sekä 640 x 512. Jälkimmäinen on käytännössä korkearesoluutioisin lämpökamera, joka on saatavilla siviili-ilmailussa koptereihin. 

Dual mallin toimitukset alkavat elokuun lopulla 2020 ja 640 x 512 mallissa lämpökamera tulee radiometrisiä toimintoja. Lisäksi kameran kuvaustaajuus on lämpökamerapuolella 30Hz.

Näyttökuva 2020-6-29 kello 13.43.16.pn
Näyttökuva 2020-6-29 kello 13.33.38.pn
koko setti.jpg
bottom of page